Loader

PriPaint Schildersbedrijf!

PriPaint is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2016 werd opgericht. Het team van vier medewerkers beschikt over een ruime vakkennis en ervaring van de aangeboden diensten en producten.

 

Bij PriPaint hechten we veel waarde aan:
 

  • Het respecteren van deadlines en planning;
PriPaint levert snelle service zonder de kwaliteit van de uitvoering en afwerking van de werken uit het oog te verliezen. Onze schilders werken efficiënt en respecteren de vooropgestelde deadlines zodat u de hinder van buiten- of binnenwerken niet langer dan noodzakelijk dient te doorstaan.
 
  • Het gebruik van kwaliteitsproducten;
We maken enkel gebruik van duurzame kwaliteitsproducten zodat uw woning of andere gebouwen voor langere tijd in uitstekende staat vertoeven.
 
  • Een efficiënte, vlotte en correcte klantenservice;
Door onze vakkennis staan we steeds klaar met advies zodat u de meest geschikte technieken en materialen krijgt voor de werken die u wenst. We investeren graag in een goede klantenrelatie en persoonlijke service en stellen steeds een heldere communicatie voor en tijdens het verloop van de
Over ons
VOLG JE PASSIE!

GRATIS KLEURADVIES

Voor wij bij u langskomen om te schilderen en/of behangen, komen we graag – indien u dit wenst – langs voor kleuradvies op maat. Wij kijken daarbij naar de sfeer en het licht in uw huis, gaan na wat uw wensen, levensstijl en smaak zijn, en gaan samen met u op zoek naar de gepaste kleuren en motieven. Door middel van onze uitgebreide koffer met staaltjes, helpen we u bij het kiezen.